Gå direkt till huvudinnehåll
Sidopanel
Startsida
Mer
Sök kurser
Svenska (sv)
English (en)
Suomi (fi)
Svenska (sv)
Du besöker oss just nu som gäst
Logga in
Sök kurser
Startsida
Startsida
Kurser
MTK
Kocka inhemskt
Guide för SLC-producentförbund och lokalavdelningar
Anvisningar för deltagande och fakturering
Mapp
Anvisningar för deltagande och fakturering
Tillbaka till kursen
Anvisningar för deltagande och fakturering
Ladda ned mapp
Faktureringsanvisning_för_skolor_som_köper_råvaror_2024_2025_.docx
Faktureringsanvisningar_För SLC_lokalavdelningar_Kocka_inhemskt_2024_2025_.docx
Guide för SLC lokalavdelning KK2024_2025_.docx
◄ Matdikter
Hoppa till...
Hoppa till...
Anvisningar för användningen av materialet
Varifrån kommer maten? 2024
Instruktioner för lärare
Recepthäfte (utskrivbar)
Recept som textdokument
Lärarens guide 2024
Ruokaa! Kestävä maatalous ja ruoantuotanto -lärobok (finska)
Ruokaa!-boken uppdelat i stycken (finska)
Faktureringsanvisningar ifall skolan själv köper råvarorna
Bakgrunder och logotyper för sociala medier
Matdikter
Exempel e-post till lärare 2024–2025
Botten för pressmeddelande Kocka inhemskt 2024–2025
Matbilder för kommunikationen
Material för sociala medier
Recept och inköpsanvisningar
Exempel e-post till lärare 2024–2025 ►