Siirry pääsisältöön
Sivupaneeli
Etusivu
Lisää
Etsi kursseja
Suomi (fi)
English (en)
Suomi (fi)
Svenska (sv)
Käytät vierailijatunnusta
Kirjaudu
Etsi kursseja
Etusivu
Etusivu
Kurssit
MTK
Kocka inhemskt
Guide för SLC-producentförbund och lokalavdelningar
Anvisningar för deltagande och fakturering
Kansio
Anvisningar för deltagande och fakturering
Takaisin kurssin etusivulle
Anvisningar för deltagande och fakturering
Lataa kansio
Faktureringsanvisning_för_skolor_som_köper_råvaror_2024_2025 (1).docx
Faktureringsanvisningar_För SLC_lokalavdelningar_Kocka_inhemskt 2024_2025 (1).docx
Guide för SLC lokalavdelning KK2024_2025 (1).docx
◄ Matdikter
Siirry...
Siirry...
Anvisningar för användningen av materialet
Anvisningar för användningen av materialet (kopia)
Varifrån kommer maten? 2024
Varifrån kommer maten? 2024 (kopia)
Instruktioner för lärare
Recepthäfte (utskrivbar)
Recept som textdokument
Lärarens guide 2024
Ruokaa! Kestävä maatalous ja ruoantuotanto -lärobok (finska)
Ruokaa!-boken uppdelat i stycken (finska)
Faktureringsanvisningar ifall skolan själv köper råvarorna
Bakgrunder och logotyper för sociala medier
Matdikter
Exempel e-post till lärare 2024–2025
Botten för pressmeddelande Kocka inhemskt 2024–2025
Matbilder för kommunikationen
Material för sociala medier
Recept och inköpsanvisningar
Exempel e-post till lärare 2024–2025 ►