Siirry pääsisältöön
Sivupaneeli
Etusivu
Lisää
Etsi kursseja
Suomi (fi)
English (en)
Suomi (fi)
Svenska (sv)
Käytät vierailijatunnusta
Kirjaudu
Etsi kursseja
Etusivu
Etusivu
Kurssit
MTK
Kocka inhemskt
Guide för SLC-producentförbund och lokalavdelningar
Anvisningar för deltagande och fakturering
Kansio
Anvisningar för deltagande och fakturering
Takaisin kurssin etusivulle
Anvisningar för deltagande och fakturering
Lataa kansio
Faktureringsanvisning_för_skolor_som_köper_råvaror_2024_2025_.docx
Faktureringsanvisningar_För SLC_lokalavdelningar_Kocka_inhemskt_2024_2025_.docx
Guide för SLC lokalavdelning KK2024_2025_.docx
◄ Matdikter
Siirry...
Siirry...
Anvisningar för användningen av materialet
Varifrån kommer maten? 2024
Instruktioner för lärare
Recepthäfte (utskrivbar)
Recept som textdokument
Lärarens guide 2024
Ruokaa! Kestävä maatalous ja ruoantuotanto -lärobok (finska)
Ruokaa!-boken uppdelat i stycken (finska)
Faktureringsanvisningar ifall skolan själv köper råvarorna
Bakgrunder och logotyper för sociala medier
Matdikter
Exempel e-post till lärare 2024–2025
Botten för pressmeddelande Kocka inhemskt 2024–2025
Matbilder för kommunikationen
Material för sociala medier
Recept och inköpsanvisningar
Exempel e-post till lärare 2024–2025 ►