Skip to main content
Side panel
Home
More
Search courses
English (en)
English (en)
Suomi (fi)
Svenska (sv)
You are currently using guest access
Log in
Search courses
Home
Home
Courses
MTK
Kocka inhemskt
Guide för SLC-producentförbund och lokalavdelningar
Anvisningar för deltagande och fakturering
Folder
Anvisningar för deltagande och fakturering
Back to course
Anvisningar för deltagande och fakturering
Download folder
Faktureringsanvisning_för_skolor_som_köper_råvaror_2024_2025_.docx
Faktureringsanvisningar_För SLC_lokalavdelningar_Kocka_inhemskt_2024_2025_.docx
Guide för SLC lokalavdelning KK2024_2025_.docx
◄ Matdikter
Jump to...
Jump to...
Anvisningar för användningen av materialet
Varifrån kommer maten? 2024
Instruktioner för lärare
Recepthäfte (utskrivbar)
Recept som textdokument
Lärarens guide 2024
Ruokaa! Kestävä maatalous ja ruoantuotanto -lärobok (finska)
Ruokaa!-boken uppdelat i stycken (finska)
Faktureringsanvisningar ifall skolan själv köper råvarorna
Bakgrunder och logotyper för sociala medier
Matdikter
Exempel e-post till lärare 2024–2025
Botten för pressmeddelande Kocka inhemskt 2024–2025
Matbilder för kommunikationen
Material för sociala medier
Recept och inköpsanvisningar
Exempel e-post till lärare 2024–2025 ►