Skip to main content
Side panel
Home
More
English (en)
English (en)
Suomi (fi)
Svenska (sv)
You are currently using guest access
Log in
Home
Expand all
Collapse all
Kocka inhemskt
Contents
Search contents
Page
Page
Anvisningar för hur du använder materialet
Page
Page
Så här deltar du i kampanjen
H5P
H5P
Varifrån kommer maten? 2025–2026
Page
Page
Instruktioner för lärare
Recepthäfte (utskrivbar)
Folder
Folder
Recept som textdokument
URL
URL
Ruokaa! Kestävä maatalous ja ruoantuotanto -lärobok (finska)
Ruokaa!-boken uppdelat i stycken (finska)
Faktureringsanvisningar för skolor
Folder
Folder
Bakgrunder och logotyper för sociala medier
Folder
Folder
Matdikter
Folder
Folder
Idékort
Folder
Folder
Anvisningar för deltagande och fakturering
Exempel e-post till lärare 2025–2026
Botten för pressmeddelande Kocka inhemskt 2024–2025
Folder
Folder
Matbilder för kommunikationen
Folder
Folder
Material för sociala medier
Folder
Folder
Recept och inköpsanvisningar
Open course index
Home
Courses
MTK
Kocka inhemskt
Guide för SLC:s producentförbund och lokalavdelningar
Anvisningar för deltagande och fakturering
Folder
Anvisningar för deltagande och fakturering
Back to course
Anvisningar för deltagande och fakturering
Completion requirements
Download folder
Faktureringsanvisningar_För SLC_lokalavdelningar_Kocka_inhemskt_2024_2025_.docx
Guide för SLC lokalavdelning KK2024_2025_.docx
◄ Idékort
Jump to...
Jump to...
Anvisningar för hur du använder materialet
Så här deltar du i kampanjen
Varifrån kommer maten? 2025–2026
Instruktioner för lärare
Recepthäfte (utskrivbar)
Recept som textdokument
Ruokaa! Kestävä maatalous ja ruoantuotanto -lärobok (finska)
Ruokaa!-boken uppdelat i stycken (finska)
Faktureringsanvisningar för skolor
Bakgrunder och logotyper för sociala medier
Matdikter
Idékort
Exempel e-post till lärare 2025–2026
Botten för pressmeddelande Kocka inhemskt 2024–2025
Matbilder för kommunikationen
Material för sociala medier
Recept och inköpsanvisningar
Exempel e-post till lärare 2025–2026 ►