Gå direkt till huvudinnehåll
Sidopanel
Startsida
Mer
Svenska (sv)
English (en)
Suomi (fi)
Svenska (sv)
Du besöker oss just nu som gäst
Logga in
Startsida
Expandera allt
Fäll ihop allt
Kocka inhemskt
Innehåll
Sök innehåll
Sida
Sida
Anvisningar för hur du använder materialet
Sida
Sida
Så här deltar du i konceptet
H5P
H5P
Varifrån kommer maten? 2025–2026
Sida
Sida
Instruktioner för lärare
Recepthäfte (utskrivbar)
Mapp
Mapp
Recept som textdokument
URL
URL
Ruokaa! Kestävä maatalous ja ruoantuotanto -lärobok (finska)
Ruokaa!-boken uppdelat i stycken (finska)
Faktureringsanvisningar för skolor
Mapp
Mapp
Bakgrunder och logotyper för sociala medier
Mapp
Mapp
Matdikter
Mapp
Mapp
Idékort
Mapp
Mapp
Anvisningar för deltagande och fakturering
Exempel e-post till lärare 2025–2026
Botten för pressmeddelande Kocka inhemskt 2025–2026
Mapp
Mapp
Matbilder för kommunikationen
Mapp
Mapp
Material för sociala medier
Mapp
Mapp
Recept och inköpsanvisningar
Öppna kurskatalog
Startsida
Kurser
MTK
Kocka inhemskt
Guide för SLC:s producentförbund och lokalavdelningar
Recept och inköpsanvisningar
Mapp
Recept och inköpsanvisningar
Tillbaka till kursen
Recept och inköpsanvisningar
Slutförandvillkor
Ladda ned mapp
Inköpsanvisningar för 2025–2026
Kocka_inhemskt_inköpsanvisningar_2025_2026_.xlsx
Recept 2025–2026
◄ Material för sociala medier
Hoppa till...
Hoppa till...
Anvisningar för hur du använder materialet
Så här deltar du i konceptet
Varifrån kommer maten? 2025–2026
Instruktioner för lärare
Recepthäfte (utskrivbar)
Recept som textdokument
Ruokaa! Kestävä maatalous ja ruoantuotanto -lärobok (finska)
Ruokaa!-boken uppdelat i stycken (finska)
Faktureringsanvisningar för skolor
Bakgrunder och logotyper för sociala medier
Matdikter
Idékort
Anvisningar för deltagande och fakturering
Exempel e-post till lärare 2025–2026
Botten för pressmeddelande Kocka inhemskt 2025–2026
Matbilder för kommunikationen
Material för sociala medier