Skip to main content
Side panel
Home
More
English (en)
English (en)
Suomi (fi)
Svenska (sv)
You are currently using guest access
Log in
Home
Expand all
Collapse all
Kocka inhemskt
Contents
Search contents
Page
Page
Anvisningar för hur du använder materialet
Page
Page
Så här deltar du i konceptet
H5P
H5P
Varifrån kommer maten? 2025–2026
Page
Page
Instruktioner för lärare
Recepthäfte (utskrivbar)
Folder
Folder
Recept som textdokument
URL
URL
Ruokaa! Kestävä maatalous ja ruoantuotanto -lärobok (finska)
Ruokaa!-boken uppdelat i stycken (finska)
Faktureringsanvisningar för skolor
Folder
Folder
Bakgrunder och logotyper för sociala medier
Folder
Folder
Matdikter
Folder
Folder
Idékort
Folder
Folder
Anvisningar för deltagande och fakturering
Exempel e-post till lärare 2025–2026
Botten för pressmeddelande Kocka inhemskt 2025–2026
Folder
Folder
Matbilder för kommunikationen
Folder
Folder
Material för sociala medier
Folder
Folder
Recept och inköpsanvisningar
Open course index
Home
Courses
MTK
Kocka inhemskt
Guide för SLC:s producentförbund och lokalavdelningar
Recept och inköpsanvisningar
Folder
Recept och inköpsanvisningar
Back to course
Recept och inköpsanvisningar
Completion requirements
Download folder
Inköpsanvisningar för 2025–2026
Kocka_inhemskt_inköpsanvisningar_2025_2026_.xlsx
Recept 2025–2026
◄ Material för sociala medier
Jump to...
Jump to...
Anvisningar för hur du använder materialet
Så här deltar du i konceptet
Varifrån kommer maten? 2025–2026
Instruktioner för lärare
Recepthäfte (utskrivbar)
Recept som textdokument
Ruokaa! Kestävä maatalous ja ruoantuotanto -lärobok (finska)
Ruokaa!-boken uppdelat i stycken (finska)
Faktureringsanvisningar för skolor
Bakgrunder och logotyper för sociala medier
Matdikter
Idékort
Anvisningar för deltagande och fakturering
Exempel e-post till lärare 2025–2026
Botten för pressmeddelande Kocka inhemskt 2025–2026
Matbilder för kommunikationen
Material för sociala medier