Siirry pääsisältöön
Sivupaneeli
Etusivu
Lisää
Suomi (fi)
English (en)
Suomi (fi)
Svenska (sv)
Käytät vierailijatunnusta
Kirjaudu
Etusivu
Näytä kaikki
Tiivistä kaikki
Kocka inhemskt
Sisältö
Etsi sisältöä
Sivu
Sivu
Anvisningar för hur du använder materialet
Sivu
Sivu
Så här deltar du i konceptet
H5P
H5P
Varifrån kommer maten? 2025–2026
Sivu
Sivu
Instruktioner för lärare
Recepthäfte (utskrivbar)
Kansio
Kansio
Recept som textdokument
Verkko-osoite
Verkko-osoite
Ruokaa! Kestävä maatalous ja ruoantuotanto -lärobok (finska)
Ruokaa!-boken uppdelat i stycken (finska)
Faktureringsanvisningar för skolor
Kansio
Kansio
Bakgrunder och logotyper för sociala medier
Kansio
Kansio
Matdikter
Kansio
Kansio
Idékort
Kansio
Kansio
Anvisningar för deltagande och fakturering
Exempel e-post till lärare 2025–2026
Botten för pressmeddelande Kocka inhemskt 2025–2026
Kansio
Kansio
Matbilder för kommunikationen
Kansio
Kansio
Material för sociala medier
Kansio
Kansio
Recept och inköpsanvisningar
Avaa kurssisisältö
Etusivu
Kurssit
MTK
Kocka inhemskt
Guide för SLC:s producentförbund och lokalavdelningar
Recept och inköpsanvisningar
Kansio
Recept och inköpsanvisningar
Takaisin kurssin etusivulle
Recept och inköpsanvisningar
Suorituksen vaatimukset
Lataa kansio
Inköpsanvisningar för 2025–2026
Kocka_inhemskt_inköpsanvisningar_2025_2026_.xlsx
Recept 2025–2026
◄ Material för sociala medier
Siirry...
Siirry...
Anvisningar för hur du använder materialet
Så här deltar du i konceptet
Varifrån kommer maten? 2025–2026
Instruktioner för lärare
Recepthäfte (utskrivbar)
Recept som textdokument
Ruokaa! Kestävä maatalous ja ruoantuotanto -lärobok (finska)
Ruokaa!-boken uppdelat i stycken (finska)
Faktureringsanvisningar för skolor
Bakgrunder och logotyper för sociala medier
Matdikter
Idékort
Anvisningar för deltagande och fakturering
Exempel e-post till lärare 2025–2026
Botten för pressmeddelande Kocka inhemskt 2025–2026
Matbilder för kommunikationen
Material för sociala medier