Siirry pääsisältöön
Sivuston logo
  • Etusivu
  • Lisää
Suomi ‎(fi)‎
English ‎(en)‎ Suomi ‎(fi)‎ Svenska ‎(sv)‎
Käytät vierailijatunnusta
Kirjaudu
Etusivu
Kocka inhemskt

Sisältö

    • Sivu
      Sivu
      Sivu
      Anvisningar för användningen av materialet
    • H5P
      H5P
      H5P
      Varifrån kommer maten? 2024
    • Sivu
      Sivu
      Sivu
      Instruktioner för lärare
    • Tiedosto
      Recepthäfte (utskrivbar)
    • Kansio
      Kansio
      Kansio
      Recept som textdokument
    • Tiedosto
      Lärarens guide 2024
    • Verkko-osoite
      Verkko-osoite
      Verkko-osoite
      Ruokaa! Kestävä maatalous ja ruoantuotanto -lärobok (finska)
    • Tiedosto
      Ruokaa!-boken uppdelat i stycken (finska)
    • Tiedosto
      Faktureringsanvisningar ifall skolan själv köper råvarorna
    • Kansio
      Kansio
      Kansio
      Bakgrunder och logotyper för sociala medier
    • Kansio
      Kansio
      Kansio
      Matdikter
    • Kansio
      Kansio
      Kansio
      Anvisningar för deltagande och fakturering
    • Tiedosto
      Exempel e-post till lärare 2024–2025
    • Tiedosto
      Botten för pressmeddelande Kocka inhemskt 2024–2025
    • Kansio
      Kansio
      Kansio
      Matbilder för kommunikationen
    • Kansio
      Kansio
      Kansio
      Material för sociala medier
    • Kansio
      Kansio
      Kansio
      Recept och inköpsanvisningar
    Ohita
    Tekniska frågor

    Frågor om användningen av Moodle
    pia.mustonen@msl.fi
    0400 726 904

    1. Etusivu
    2. Kurssit
    3. MTK
    4. Kocka inhemskt
    5. Guide för SLC-producentförbund och lokalavdelningar

    Kocka inhemskt

    Animoitu navigaatio päällä
    Animoitu navigaatio päällä
    • Guide för SLC-producentförbund och lokalavdelningar

      • Information om deltagandet i konceptet
      • Här hittar du instruktioner för hur deltagandet i konceptet fungerar, hur man fakturerar, samt stödmaterial för kommunikationen. 

        Du kan ladda ned filerna direkt till din enhet. Fakturor och kvitton skickas till SLC eller SLC:s producentförbund så snart som möjligt efter inköp och leverans av råvaror. Nedan följer datumen för sista inlämningsdagen av fakturorna.

        • Höstterminen 2024: kurser utförda före 31.12.2024, fakturorna skickas in senast 5.1.2025
        •  Vårterminen 2025: kurser utförda före 31.3.2025, fakturorna skickas in senast 30.4.2025.

      • Kansio kuvake
        Anvisningar för deltagande och fakturering
      • För kommunikation
      • Tiedosto kuvake
        Exempel e-post till lärare 2024–2025

        Detta botten kan du utnyttja då du tar kontakt med läraren/lärarna i huslig ekonomi.

      • Tiedosto kuvake
        Botten för pressmeddelande Kocka inhemskt 2024–2025
      • Kansio kuvake
        Matbilder för kommunikationen
      • Kansio kuvake
        Material för sociala medier
      • Inköpsanvisningar
      • Kansio kuvake
        Recept och inköpsanvisningar

    Käytät vierailijatunnusta (Kirjaudu)
    Etusivu
    • Suomi ‎(fi)‎
      • English ‎(en)‎
      • Suomi ‎(fi)‎
      • Svenska ‎(sv)‎

    REKISTERISELOSTE
    YHTEYSTIEDOT
    Maaseudun Sivistysliitto
    Keskustoimisto
    Eerikinkatu 28, 00180 Helsinki
    maaseudunsivistysliitto@msl.fi
    etunimi.sukunimi@msl.fi
    Etusivu