Siirry pääsisältöön
Sivupaneeli
Etusivu
Lisää
Etsi kursseja
Suomi (fi)
English (en)
Suomi (fi)
Svenska (sv)
Käytät vierailijatunnusta
Kirjaudu
Etsi kursseja
Etusivu
Kokkaa kotimaista
Sisältö
Etsi sisältöä
Sivu
Sivu
Ohjeita materiaalin käyttämiseen
Sivu
Sivu
Tietoa kampanjaan osallistumisesta
H5P
H5P
Mistä ruoka tulee? 2025
Sivu
Sivu
Osion ohje opettajalle
Reseptivihko
Kansio
Kansio
Reseptit tekstitiedostoina
Verkko-osoite
Verkko-osoite
Ruokaa! Kestävä maatalous ja ruoantuotanto -oppikirja
Ruokaa!-kirja jaettuna lukuihin
Maailman makuja - FFD pdf
Maailman makuja - FFD powerpoint
Ruokarunoutta-tehtävät
Kirjoituspohjat ruokarunoille
Ideakortti: Ruokaostokset yhdessä oppilaiden kanssa
H5P
H5P
Videoita maatiloilta
Laskutusohje itse tuotteet ostaville kouluille
Tuotemäärien osto-ohjeet
Kansio
Kansio
Sometaustoja ja logoja
Kansio
Kansio
Aineistoa someviestintään
Kansio
Kansio
Ruokakuvia viestintään
Verkko-osoite
Verkko-osoite
Linkki palautelomakkeeseen
Avaa kurssisisältö
Etusivu
Kurssit
MTK
Kokkaa kotimaista
Reseptit
Reseptit tekstitiedostoina
Kansio
Reseptit tekstitiedostoina
Takaisin kurssin etusivulle
Reseptit tekstitiedostoina
Lataa kansio
Herne-salaattijuustopihveillä täytetyt pitaleivät.docx
Herne-salaattijuustopihveillä täytetyt pitaleivät.pdf
Rapea possunleike ja pikkelöityä punakaalia.docx
Rapea possunleike ja pikkelöityä punakaalia.pdf
Vispipuuroa, kauralastuja ja vaniljakreemiä.docx
Vispipuuroa, kauralastuja ja vaniljakreemiä.pdf
◄ Reseptivihko
Siirry...
Siirry...
Ohjeita materiaalin käyttämiseen
Tietoa kampanjaan osallistumisesta
Mistä ruoka tulee? 2025
Osion ohje opettajalle
Reseptivihko
Ruokaa! Kestävä maatalous ja ruoantuotanto -oppikirja
Ruokaa!-kirja jaettuna lukuihin
Maailman makuja - FFD pdf
Maailman makuja - FFD powerpoint
Ruokarunoutta-tehtävät
Kirjoituspohjat ruokarunoille
Ideakortti: Ruokaostokset yhdessä oppilaiden kanssa
Videoita maatiloilta
Laskutusohje itse tuotteet ostaville kouluille
Tuotemäärien osto-ohjeet
Sometaustoja ja logoja
Aineistoa someviestintään
Ruokakuvia viestintään
Linkki palautelomakkeeseen
Ruokaa! Kestävä maatalous ja ruoantuotanto -oppikirja ►