Yleistä tietoa kurssista

Tämä oppimateriaali on suunniteltu kaikille moottorisahaveistosta kiinnostuneille! Materiaali on vapaasti käytettävissä itseopiskeluun tai sitä voidaan hyödyntää osana veistokurssia.

Oppimateriaalissa perehdytään moottorisahaveiston perusteisiin ja turvalliseen moottorisahan käyttöön. Tehtävien avulla voit laajentaa osaamistasi esimerkiksi veistoksen suunnitteluun liittyen.

Alla voit lukea lisää eri käyttömahdollisuuksista.


Oppimateriaalin hyödyntäminen itseopiskelussa

Materiaali on avoin kaikille eikä sen käyttäminen itseopiskelussa vaadi kirjautumista moodleen.  Huomioi kuitenkin, että kaikki tehtävätyypit ja niiden palautuslaatikot eivät ole käytettävissä itseopiskelussa.


Oppimateriaali yhdistettynä moottorisahaveistokurssiin

Tämä oppimateriaali on suunniteltu osaamisperusteisesti, ja sitä on mahdollista hyödyntää osana veistokurssia. Tällöin muodostuu kahden (2) opintopisteen laajuinen kokonaisuus, josta on mahdollisuus saada suoritusmerkintä kansalliseen opinto- ja tutkintorekisteri Koskeen.

Mikä Koski-merkintä? Tutustu täällä!

Koski-merkintä edellyttää, että kurssin järjestäjänä on:
1) Maaseudun Sivistysliitto tai sen jäsenjärjestö
2) tai jokin muu oppilaitos

Lisäksi järjestäjän tulee sopia Koski-merkintään liittyvistä käytännöistä etukäteen Maaseudun Sivistysliiton kanssa. Alta voit lukea lisää käytännöistä.


Maaseudun Sivistysliiton jäsenjärjestöt

MSL:n jäsenjärjestöt voivat järjestää moottorisahaveistokurssin ja hyödyntää oppimateriaalia osana kurssia.  Tällöin MSL voi myöntää osallistujille opintosuoritusmerkinnän Koski-tietovarantoon. Mahdollisuus Koski-merkintään edellyttää asiasta sopimista MSL:n kanssa hyvissä ajoin ennen kurssia.  Yhteyshenkilön tiedot löydät sivun lopusta.

Jäsenjärjestöt voivat myös hakea koulutustuen järjestämälleen veistokurssille.

Katso lisätietoa koulutustuesta.


Muut oppilaitokset

Oppimateriaali on vapaasti myös muiden oppilaitosten käytettävissä. 

Tarvittaessa voimme myöntää kurssinvastuuhenkilölle väliaikaiset opettajan oikeudet MSL verkko-opistoon. Opettajan oikeuksilla vastuuhenkilö voi vastaanottaa kurssiin liittyvät tehtävät moodlen kautta sekä seurata opiskelijoiden edistymistä. 


Yhteystiedot:

Tarvitsetko lisätietoa tai haluaisitko järjestää moottorisahaveistokurssin?

Ole rohkeasti yhteydessä MSL:n koulutuspäällikkö Virpi Skippariin!

p. +358 40 737 8089 tai virpi.skippari@msl.fi

Tulevista moottorisahaveistokursseista voit tiedustella myös suoraan kouluttaja ja moottorisahataiteilija Juha Käkelältä:

p. 0401431834 tai juhakakela@gmail.com

Viimeksi muutettu: keskiviikko 4. toukokuu 2022, 11.05