Opintosuoritusmerkintä Koski-tietovarantoon

Tämä oppimateriaali on suunniteltu osaamisperustaisesti, ja halutessasi voit saada kurssista kahden (2) opintopisteen laajuisen ja arvioidun suorituksen. Suoritus tallentuu kansalliseen opinto- ja tutkintorekisteriin Koskeen.

Koski-merkintä edellyttää, että osallistut veistokurssille, jonka kouluttaja / vastuujärjestäjä on sopinut suoritusmahdollisuudesta Maaseudun Sivistysliiton kanssa.


Lisätietoa Koski-tietovarannosta

Koski-tietovarantoon tallennetut tiedot opintosuorituksistasi löydät Opetushallituksen hallinnoimasta Oma opintopolku -palvelusta. Pääset kirjautumaan sinne pankkitunnuksilla, ja voit hallinnoida siellä tietojasi itse. Voit esimerkiksi jakaa tiedon suorituksesta työnhaun tai opiskelujen yhteydessä.

Palveluun voit tutustua täällähttps://opintopolku.fi/oma-opintopolku/ 

Koski-merkintä on mahdollista tehdä vain, mikäli annat suostumuksesi siihen viimeistään kurssin alussa. Koski-merkintää ei ole mahdollista pyytää tai tehdä jälkikäteen. 

Jotta Koski-merkintä voidaan tehdä, osaamisesi täytyy arvioida. Pyytämällä Koski-merkintää pyydät siis myös osaamisesi arviointia.

Koulutuksen opintosuunnitelmaan voit tutustua ePerusteet-palvelussa.

Tarkemmat ohjeet saat oman kurssisi kouluttajalta tai vastuujärjestäjältä.Osaaminen näkyviin!

Mitä Koski-merkintä tarkoittaa ja mihin sitä voi hyödyntää? Lue MSL:n koulutuspäällikkö Virpi Skipparin blogi.Viimeksi muutettu: keskiviikko 4. toukokuu 2022, 11.06