Suoritusmerkintä valtakunnalliseen Koski-tietovarantoon

Voit halutessasi saada viestintämateriaalin osioista puolen (0,5) opintopisteen laajuiset ja arvioidut suoritukset, jotka tallentuvat valtakunnalliseen Koski-tietovarantoon. Voit suorittaa yhden tai useampia osioita.

Koski-tietovarantoon tallennetut tiedot opintosuorituksistasi löydät Opetushallituksen hallinnoimasta Oma opintopolku -palvelusta. Pääset kirjautumaan sinne pankkitunnuksilla, ja voit hallinnoida siellä tietojasi itse. Voit esimerkiksi jakaa tiedon suorituksesta työnhaun tai opiskelujen yhteydessä. Palveluun voit tutustua täällä: https://opintopolku.fi/oma-opintopolku/

Koski-merkintä on mahdollista tehdä vain, mikäli annat suostumuksesi siihen viimeistään kurssin alussa, tämän kurssin kohdalla siis palauttaessasi kurssisuoritukseen vaadittavia tehtäviä. Koski-merkintää ei ole mahdollista pyytää tai tehdä jälkikäteen.

Jotta Koski-merkintä voidaan tehdä, osaamisesi täytyy arvioida. Pyytämällä Koski-merkintää pyydät siis myös osaamisesi arviointia. 

Koulutuksen arviointia ja Koski-merkintää voit pyytää tehtävänpalautuslomakkeen ohessa. Silloin kysymme myös henkilötunnuksesi. Se tarvitaan, jotta suoritus voidaan viedä Koskeen.  Annamme tähän vielä tarkemmat ohjeet.

Viimeksi muutettu: maanantai 20. maaliskuu 2023, 10.31