Gå direkt till huvudinnehåll
Sidopanel
Startsida
Mer
Sök kurser
Svenska (sv)
English (en)
Suomi (fi)
Svenska (sv)
Du besöker oss just nu som gäst
Logga in
Sök kurser
Startsida
Kokkaa kotimaista
Contents
Search contents
Sida
Sida
Ohjeita materiaalin käyttämiseen
H5P
H5P
Mistä ruoka tulee? 2024
Sida
Sida
Ohjeet opettajalle
Mapp
Mapp
Reseptit tekstitiedostoina
Reseptivihko
Opettajan opas 2024
URL
URL
Ruokaa! Kestävä maatalous ja ruoantuotanto -oppikirja
Ruokaa!-kirja jaettuna lukuihin
Ruokarunoutta-tehtävät
Kirjoituspohjat ruokarunoille
Laskutusohje itse tuotteet ostaville kouluille
URL
URL
Palautetta kampanjasta
Mapp
Mapp
Sometaustoja ja logoja
Ohje MTK yhdistyksille KK2024
Laskutusohje MTK-toimijat
Laskutusohje itse tuotteet ostaville kouluille
Esimerkki sähköpostista opettajalle 2024
Tiedotepohja Kokkaa kotimaista 2024
Mapp
Mapp
Aineistoa someviestintään
Mapp
Mapp
Ruokakuvia viestintään
Tuotemäärien osto-ohjeet
Mapp
Mapp
Reseptit
Öppna kurskatalog
Startsida
Kurser
MTK
Kokkaa kotimaista
MTK-liittojen ja yhdistysten ohjeet
Reseptit
Mapp
Reseptit
Tillbaka till kursen
Reseptit
Ladda ned mapp
Leipäjuustoa pinaattikastikkeessa omenacoleslaw ja ateriajyviä_valmis.pdf
Muffinssipannarit vadelma-kardemummahilloa ja smetanavaahtoa_valmis.pdf
Osto-ohje_2024_valmis.xlsx
Ulkofileepihvi tomaatti-yrttisalsaa ja paahdettuja juureksia_valmis.pdf
◄ Tuotemäärien osto-ohjeet
Hoppa till...
Hoppa till...
Ohjeita materiaalin käyttämiseen
Mistä ruoka tulee? 2024
Ohjeet opettajalle
Reseptit tekstitiedostoina
Reseptivihko
Opettajan opas 2024
Ruokaa! Kestävä maatalous ja ruoantuotanto -oppikirja
Ruokaa!-kirja jaettuna lukuihin
Ruokarunoutta-tehtävät
Kirjoituspohjat ruokarunoille
Laskutusohje itse tuotteet ostaville kouluille
Palautetta kampanjasta
Sometaustoja ja logoja
Ohje MTK yhdistyksille KK2024
Laskutusohje MTK-toimijat
Laskutusohje itse tuotteet ostaville kouluille
Esimerkki sähköpostista opettajalle 2024
Tiedotepohja Kokkaa kotimaista 2024
Aineistoa someviestintään
Ruokakuvia viestintään
Tuotemäärien osto-ohjeet