Siirry pääsisältöön
Sivupaneeli
Etusivu
Lisää
Etsi kursseja
Suomi (fi)
English (en)
Suomi (fi)
Svenska (sv)
Käytät vierailijatunnusta
Kirjaudu
Etsi kursseja
Etusivu
Etusivu
Kurssit
MTK
Kokkaa kotimaista 2023
MTK-liittojen ja yhdistysten ohjeet
Reseptit ja tuotemäärien osto-ohjeet
Kansio
Reseptit ja tuotemäärien osto-ohjeet
Takaisin kurssin etusivulle
Reseptit ja tuotemäärien osto-ohjeet
Lisätty 18.9. osto-ohjeeseen basilika tomaatti-sipulisalaattia varten.
Lataa kansio
Broilerivartaat.pdf
Hernepasta ja kyssäkaalisalaattia.pdf
Kaura-omenapaistos ja kermavaahtoa.pdf
KK 23 osto-ohje_korjattu18.9.23.xlsx
◄ Aineistoa someviestintään
Siirry...
Siirry...
Ohjeita materiaalin käyttämiseen
Mistä ruoka tulee?
Ohjeet opettajalle
Reseptivihko (tulostettava)
Reseptit tekstidokumentteina
Opettajan opas 2023
Ruokaa! Kestävä maatalous ja ruoantuotanto -oppikirja
Ruokaa!-kirja jaettuna lukuihin
Palautetta kampanjasta
Laskutusohje jos koulu ostaa itse tuotteet
Sometaustoja ja logoja
Osallistumis- ja laskutusohjeet
Esimerkki sähköpostista opettajalle 2023
Tiedotepohja Kokkaa kotimaista 2023
Ruokakuvia viestintään
Aineistoa someviestintään