Mobiililaitteella katsoessa laite kannattaa kääntää vaakaan, niin videot avautuvat kokokuvaan. 

Kampanja liikkeelle!
Tallenne 23.11.2020 pidetystä webinaarista, jossa puoluesihteeri Riikka Pirkkalainen evästi kampanjan rakentamisesta ja kertoi, millä eri tavoin puolue tukee ehdokkaita ja mistä saa apua erilaisiin kysymyksiin.  
 

Keskustan vaaliohjelma tutuksi
Keskustan poliittinen sihteeri Helena Pakarinen ja sivistyspoliittinen asiantuntija Hannu Tiusanen Keskustan kunta- ja aluetyöryhmästä avaavat puolueen valtakunnallista kuntavaaliohjelmaa ja sen painopisteitä. Video on tallenne ehdokkaille 9.12.2020 pidetystä webinaarista.   
 

Sosiaalisen median lyhyt oppimäärä – lajin uusimmat tuulet kuntavaaliehdokkaille
Puolueen visuaalisen sisällön tuottaja Johannes Erkkilä ja viestinnän poliittinen suunnittelija Matias Ollila antavat käyttökelpoisia ohjeita ja vinkkejä sosiaalisen median hyödyntämiseen vaalityössä. Video on tallenne ehdokkaille 15.12.2020 pidetystä webinaarista.  
 


Kysy kuntavaaleista 19.1.
Puoluesihteeri Riikka Pirkkalainen vastasi ehdokkaiden kysymyksiin. Video on tallenne 19.1. pidetystä webinaarista.  

 

Aate ja historia
Puolueen poliittinen asiantuntija Ilkka Miettinen avasi puolueen aatetaustaa. Video on tallenne 26.1.2021 pidetystä webinaarista.  
 


Some, materiaalintuotanto ja markkinointi
Keskustan viestinnän poliittinen suunnittelija Matias Ollila antaa vinkkejä someen, markkinointiin ja Gredin käyttämiseen. Video on tallenne 2.2. pidetystä webinaarista. Koulutusmateriaalin voit ladata itselle Viestintäkanavat-osiosta.  
 

Vinkit kampanjointiin somessa 6.2. Keskustan viestinnän poliittinen suunnittelija Matias Ollila opasti somessa kampanjoinnin saloihin.  
 
Kysy kuntavaaleista 9.2. Vaalikoordinaattori Juha Iso-Aho vastasi ehdokkaiden kysymyksiin.   
 
Vaalikoneet Keskustan poliittinen asiantuntija Ilkka Miettinen ohjeisti 16.2. vaalikoneisiin vastaamisessa.  
  
Tilaisuudet verkossa Maaseudun Sivistysliiton koulutussuunnittelija Sofia Heininen antoi vinkkejä verkkotilaisuuksien järjestämiseen. Video on tallenne 17.2. pidetystä ehdokaswebinaarista. Koulutusmateriaalin voit ladata itsellesi Kampanjatilaisuudet-osiosta
 
Kuntavaaliohjelma Keskustan poliittinen sihteeri Helena Pakarinen kertoi puolueen kuntavaaliohjelmasta 23.2.  
   
Tietoisku yrittäjyydestä kuntavaaliehdokkaille Tallenne Suomen Yrittäjien pitämistä yrittäjyystietoiskuista  2.3.  
 
Facebook-markkinointi Viestinnän poliittinen suunnittelija Matias Ollila kertoi 9.3., miten FB-ehdokassivua voi hyödyntää vaalimainonnassa 
 
Kysy kuntavaaleista 16.3. Vaalikoordinaattori Juha Iso-Aho ja poliittinen sihteeri Helena Pakarinen vastasivat ehdokkaiden kysymyksiin  
 
Vaalikoneisiin vastaaminen II ja ehdokassivun täyttövinkit 23.3. Kouluttajina olivat poliittinen asiantuntija Ilkka Miettinen ja viestintäpäällikkö Laura Ruohola  
 
Canvan käytön perusteet 13.4. Keskustan visuaalisen sisällön tuottaja Johannes Erkkilä opasti taitto-ohjelma Canvan käyttöä vaalimainosten tekemisessä  
 
Käytännönvinkkejä digitaaliseen markkinointiin 27.4. Keskustan viestinnän poliittinen suunnittelija Matias Ollila opasti Business Managerin käytössä.  
 
Kuntapäättäjän rooli 11.5. Keskustan poliittinen sihteeri Helena Pakarinen esitteli kuntapäättäjän keskeisiä tehtäviä kuntalaisten, Keskustapuolueen ja kunnan viranhaltijoiden näkökulmista.  
 

Kouluttajakoulutusten tallenteet
Tallenteet ovat lyhennelmiä ehdokkaiden kouluttajille suunnatuista koulutuksista. Voit käyttää niitä oman kampanjasi rakentamisen tukena, jos et pääse mukaan oman piirisi tai kunnallisjärjestösi koulutuksiin tai jos haluat kerrata koulutuksen asioita. 
Viimeksi muutettu: keskiviikko 12. toukokuu 2021, 08.00