• Uusi tapa käydä rakentavaa keskustelua

  Sitran kehittämä Erätauko on uusi tapa käydä ja käynnistää rakentavaa yhteiskunnallista keskustelua. Erätauon avulla voit tuoda erilaisista lähtökohdista tulevia ihmisiä käymään tasavertaista keskustelua ja saada mukaan myös heidät, jotka helposti jäävät ulkopuolelle. Menetelmä soveltuu hyvin järjestötoimintaan ja käytettäväksi erilaisissa ryhmissä. Erätauko -keskustelun voit toteuttaa myös verkossa.

  MSL kouluttaa ja tukee Erätauon käyttöönotossa jäsenjärjestöjä. Tilaa oma koulutuksesi valmiista vaihtoehdoista tai räätälöidään juuri teille sopiva kokonaisuus! Lisätietoa löydät alla olevasta esitteestä.
  • Erätauko-webinaarien esite

   Koulutustiimin jäseniäOlemme koostaneet kaksi webinaarimuotoista koulutusta dialogiseen keskusteluun. Toinen on perehdytys Erätauko-menetelmään ja toinen webinaari sukeltaa hieman syvemmälle dialogiseen verkkokokoustamiseen. Webinaarit voi tilata koulutustiimiltämme. Lisätietoa löydät alla olevasta esitteestä.  • Tutustu Erätaukoon

   Ihmisiä istumassa ringissä.Erätauko on Sitran vuosina 2016-2019 kehittämä menetelmä yhteiskunnallisen keskustelun käymiseksi ja käynnistämiseksi. Tällä hetkellä Erätauko -menetelmän kehittämisestä vastaa Erätauko -säätiö yhdessä eri kumppaneiden kanssa. Menetelmään ja sen työkaluihin voit tutustua alla olevasta linkistä. 

   Materiaalit ovat vapaasti kaikkien hyödynnettävissä.