Kunta olemme me. 
Mistä muodostuu hyvä elämä maaseudulla?

Vaikka väki vähenee, eivät pidot välttämättä pahene. Yhteiset pohdinnat siitä, mitä hyvinvointi ja hyvä elämä ylipäänsä ovat, voivat synnyttää uudenlaisia avauksia ja kehittämisen polkuja maaseutujen tulevaisuuteen. Keskeistä on kuntalaisten osallisuus ja mahdollisuudet vaikuttaa omaa elämää ja elinympäristöä koskeviin asioihin. Kaikkia tarvitaan, kun tulevaisuutta tehdään. KestäväMaaseutu -hanke on tutkimusta ja osallisuustyötä, yhdessä kuntien ja asukkaiden kanssa. Hankkeessa on mukana viisi kuntaa eri puolilta Suomea, etelästä pohjoiseen ja idästä länteen. Tammela on näistä kunnista yksi. Tule mukaan vaikuttamaan!
Mistä muodostuu hyvä elämä maaseudulla?

Vaikka väki vähenee, eivät pidot välttämättä pahene. Yhteiset pohdinnat siitä, mitä hyvinvointi ja hyvä elämä ylipäänsä ovat, voivat synnyttää uudenlaisia avauksia ja kehittämisen polkuja maaseutujen tulevaisuuteen. Keskeistä on kuntalaisten osallisuus ja mahdollisuudet vaikuttaa omaa elämää ja elinympäristöä koskeviin asioihin. Kaikkia tarvitaan, kun tulevaisuutta tehdään. KestäväMaaseutu -hanke on tutkimusta ja osallisuustyötä, yhdessä kuntien ja asukkaiden kanssa. Hankkeessa on mukana viisi kuntaa eri puolilta Suomea, etelästä pohjoiseen ja idästä länteen. Posio on näistä kunnista yksi. Tule mukaan vaikuttamaan!
Mistä muodostuu hyvä elämä maaseudulla?

Vaikka väki vähenee, eivät pidot välttämättä pahene. Yhteiset pohdinnat siitä, mitä hyvinvointi ja hyvä elämä ylipäänsä ovat, voivat synnyttää uudenlaisia avauksia ja kehittämisen polkuja maaseutujen tulevaisuuteen. Keskeistä on kuntalaisten osallisuus ja mahdollisuudet vaikuttaa omaa elämää ja elinympäristöä koskeviin asioihin. Kaikkia tarvitaan, kun tulevaisuutta tehdään. KestäväMaaseutu -hanke on tutkimusta ja osallisuustyötä, yhdessä kuntien ja asukkaiden kanssa. Hankkeessa on mukana viisi kuntaa eri puolilta Suomea, etelästä pohjoiseen ja idästä länteen. Viitasaari on näistä kunnista yksi. Tule mukaan vaikuttamaan!
Mistä muodostuu hyvä elämä maaseudulla?

Vaikka väki vähenee, eivät pidot välttämättä pahene. Yhteiset pohdinnat siitä, mitä hyvinvointi ja hyvä elämä ylipäänsä ovat, voivat synnyttää uudenlaisia avauksia ja kehittämisen polkuja maaseutujen tulevaisuuteen. Keskeistä on kuntalaisten osallisuus ja mahdollisuudet vaikuttaa omaa elämää ja elinympäristöä koskeviin asioihin. Kaikkia tarvitaan, kun tulevaisuutta tehdään. KestäväMaaseutu -hanke on tutkimusta ja osallisuustyötä, yhdessä kuntien ja asukkaiden kanssa. Hankkeessa on mukana viisi kuntaa eri puolilta Suomea, etelästä pohjoiseen ja idästä länteen. Karvia on näistä kunnista yksi. Tule mukaan vaikuttamaan!
Mistä muodostuu hyvä elämä maaseudulla?

Vaikka väki vähenee, eivät pidot välttämättä pahene. Yhteiset pohdinnat siitä, mitä hyvinvointi ja hyvä elämä ylipäänsä ovat, voivat synnyttää uudenlaisia avauksia ja kehittämisen polkuja maaseutujen tulevaisuuteen. Keskeistä on kuntalaisten osallisuus ja mahdollisuudet vaikuttaa omaa elämää ja elinympäristöä koskeviin asioihin. Kaikkia tarvitaan, kun tulevaisuutta tehdään. KestäväMaaseutu -hanke on tutkimusta ja osallisuustyötä, yhdessä kuntien ja asukkaiden kanssa. Hankkeessa on mukana viisi kuntaa eri puolilta Suomea, etelästä pohjoiseen ja idästä länteen. Ilomantsi on näistä kunnista yksi. Tule mukaan vaikuttamaan!